Dagbog #15 Introduction to Graphic Design

Tænkte at det måtte være på tide med et indlæg omkring mine fag og skolegang her i Melbourne. Jeg starter fra en ende – vil oprette fire indlæg med et dedikeret til hvert fag. Det første bliver Introduction to Graphic Design. Det er super interessant og kreativt, dog er der meget der skal forberedes – rigtig meget skitsering og udvikling af ideer. Men det er jo det jeg godt kan lide – så pyt.

Hele kurset er bygget op omkring at udvikle et logo der betyder noget for en. Selve undervisningen foregår i det de kalder et Studio eller Lab. Studio er hvor vi udveksler ideer og får inspiration, samt kritik fra læren. Det er også her han forklare om de forskellige emner vi skal kunne får at gennemføre faget. Lab er hvor det bliver mere teknisk, vi rykker nemlig ind i computer-”lab’et” og udvikler vores ideer mere digitalt. Her skal vi også lære om Illustrator, Photoshop og InDesign (alle programmer som jeg i forvejen har godt kendskab til, men bliver fint med en lille genopfriskning).

I undervisningen lærer vi blandt andet om farver, typografi, papir, print og meget mere – dog på et helt basis niveau. Under hele fagets forløb skal vi vælge 3 temaer som vi derefter skal udvikle ideer til og som skal ende ud i et logo i sidste ende. Vi laver brainstorming og moodboards, og tegner en masse. Til sidst skal vi vælge et tema som skal være det endelige logo som vi vil visualisere mere digitalt. I sidste ende skal alt dette samles i en rapport som så skal afleveres i slutningen af semesteret. Denne afleveringen bliver udgangspunktet for vores samlet karakter sammen med en endelig test i diverse termer.

Her er lidt billeder af mine moodboards og skitser – I skal nok få det endelige resultat at se senere i semesteret.

moodboards

skitser

(English)
A brief description of what I’m doing in my classes at RMIT. I will create a post for each class (all four of them) to explain a bit more about the stuff I’m leaning. The first one is Introduction to Graphic Design which is my creative class. This one needs a lot of preparation but its all fun as we only need to sketch and develop ideas for a final logo. We chose three themes and closer to the end we select one theme to create digitally. 

Advertisements

One thought on “Dagbog #15 Introduction to Graphic Design

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s